VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ: Kedves Vásárlóink! Több beszállítónk jelezte, hogy hamarosan áremelés várható!
18.990 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
B_YtGLIBdHc

No Shame Party társasjáték

Elérhetőség: 6 db raktáron
Szállítási díj: 1.390 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 29.
Cikkszám: NS18750
A No Shame nem csak egy egyszerű ivós kártyajáték. Ennek a 252 db kártyának hatalma van! Ezek a kártyák összehoznak a crushoddal. Ezek a kártyák megváltoztatják az életedet. Ezek a kártyák olyan vad bulit csinálnak, amit soha nem fogtok elfelejteni. A játékban az lesz a győztes, aki mindent bevállal. Rendeld meg most és készülj fel egy valódi házibulira!
18.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A legbevállalósabb nyer

A No Shame nem csak egy egyszerű ivós kártyajáték. Ennek a 252 db kártyának hatalma van! Ezek a kártyák összehoznak a crushoddal. Ezek a kártyák megváltoztatják az életedet. Ezek a kártyák olyan vad bulit csinálnak, amit soha nem fogtok elfelejteni. A játékban az lesz a győztes, aki mindent bevállal.

Játékszabályok

Húzz fel egy kártyát és csinálj meg mindent, ami rajta van. Aki nem csinálja meg a feladatot és nincs SHAME kártyája az azonnal kiesik. Ne aggódj, élvezni fogod. Az lesz a győztes, aki a legtöbb feladatot vállalja be és Ő fogja megnyerni a NYEREMÉNYALAP teljes tartalmát is! A 252 db kártya egy jó pár bulira elég lesz. Rendeld meg most és készülj fel egy valódi partyra!

Paraméterek

252 db magyar nyelvű feladat kártya
Ingyenes szállítás
Kemény fedeles játékdoboz
Játékszabály
Az oldal tetejére